HATAY / ANTAKYA - OVAKENT HOCA AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU

OVAKENT HOCA AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
OVAKENT MAH. HARABAT SK. YILDIRIM BEYAZIT ORTAOKULU VE HOCA AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 7 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Kurumsallaşmasını tamamlamış, eğitim geleneğini ve kültürünü yakalamış, milli ve manevi değerlere bağlı,ülkemizin en iyi okulları arasında yer almaktır.
Misyon
Çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip; kendini ifade edebilen,ahlaki gelişimini tamamlamış, milli ve manevi değerlerimize, kültürel mirasımıza sahip çıkan; bilgiye ulaşmayı, ulaştığı bilgiyi üretime çevirebilmeyi başarabilen bireyler yetiştirmektir.
..
Öğretim Şekli :İkili Öğretim(Sabahçı-Öğleci)
Saatler
12:10´de başlayıp 16:40´ta dersler sona ermektedir. Hafta da bir gün ise 17:20 de bitmektedir.
Ulaşım
Antakya merkezden ve İskenderun´dan sürekli dolmuş vardır. 2 Dolmuş güzergahına yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi
özel araçlarla veya otobüs, dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır. Okul servisi yoktur.
Mahalle.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Antakya İskenderun yolu üzerinde olup Antakya ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır. İskenderun´a ise 40 Km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Futbol,güreş.
tübitak 4006